Bibiana Stanciulov

Societatea Sonimpex este printre foarte putinii producatori din industria alimentara care au ca scop principal sanatatea consumatorilor si siguranta alimentelor.

Noi am respectat intotdeauna producatorii romani, din agricultura romaneasca, prin achizitia de legume si fructe numai din Romania.

O coordonata importanta a activitatii noastre este promovarea Romaniei prin traditia culinara deosebita ca parte a culturii si mentinerii noastre ca popor bine definit in globalizarea actuala.

Fiecare recunoastere obtinuta de noi la nivel international (doua din maximum trei stele de aur Michelin, Great Taste Award in Marea Britanie, medalii de argint si bronz la Monde Selection), european (certificarea Indicatie Geografica Protejata in aprilie 2011) si national (calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, calitatea de Cod Operator Nato, certificat Halal si certificat Kosher) a condus la promovarea autenticitatii, unicitatii si traditionalitatii produselor romanesti si punerea Romaniei pe harta culturala a lumii.