Economist de profesie, pasionat de cifre și un orator plin de umor, Valer Hancaș are o experiență de peste 15 ani în companii internaționale de retail.

De-a lungul timpului a deținut diverse poziții de management în Departamente de Vânzări, Achiziții sau Marketing. În prezent, deține funcția de manager Corporate Affairs & Communicare în cadrul Kaufland România, companie în care activează de peste 12 ani.

Este adeptul interacțiunii directe și deschise cu oamenii iar activitățile în care este implicat i se potrivesc ca o mănușă. De fiecare dată când i se oferă ocazia, comunică cu entuziasm despre ce înseamnă brandul și viziunea Kaufland. Având în vedere că strategia companiei Kaufland urmărește implicarea activă la nivelul comunității în următoarele direcții: probleme sociale, sănătate, educație, sport, protejarea mediului și susținerea producătorilor români, Valer Hancaș susține și promovează la nivel intern și extern proiectele de CSR& Sponsorship ale companiei dar nu numai.

Mai mult, începând cu iulie 2017, Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Communication Kaufland România, este vicepreședinte în Comitetul Director al Global Compact Network România.