Cei mai importanti oameni din business, politica si administratie sunt la Conferintele Green Report.
Isi impartasesc experientele, aduc unghiuri de abordare diferite, propun viziuni noi, stabilesc colaborari, incep proiecte. Totul, intr-un spatiu neconventional, departe de birourile standard si salile de sedinta clasice.
Agricultura ecologică din România are în ultimii ani o evoluție ascendentă, atât în sectorul vegetal cât și în sectorul animalier. Potrivit datelor MADR, piața bio din România se situează la 20 de milioane de euro, cu o creștere anuală de 30%. Pentru a stimula consumul, Guvernul a redus cota TVA pentru aceste produse de la 9% la 5%. Cât de eficientă este măsura? Care sunt primele efecte ale acestei decizii? Care sunt masurile necesare pentru înlesnirea dezvoltării acestui sector agricol? Cum evoluează lucrurile din perspectiva fermierilor?
Produsele obținte din agricultura ecologică nu sunt totuna cu cele tradiționale. Însă pentru majoritatea consumatorilor diferența dintre cele două este extrem de blurată. Prin ce se deosebesc unele de celelalte și cât de diferite sunt de produsele din agricultura convențională? De ce sunt adesea confundate? Cum le putem identifica? Cum putem evita capcanele? Cine trebuie sa le verifice? Care sunt pericolele pentru sănătate? De unde le cumpărăm?
Ia-ți informația din cel mai bun mediu.